Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Sunday, December 18, 2011

Peluang Menang Apple Ipad2 + Cara-caranya !

UPDATE: 
tak perasan pulak dateline 17hb januari! so maknanya korang masih sempat!  go go go!! ajak kawan2!

Assalamualaikum semua ^_^

Kali ini saya nak kongsi satu cara dimana korang berpeluang untuk memenangi "Apple Ipad 2" secara percuma!
Selain dari itu, korang juga boleh menjana pendapatan sampingan! Korang just ikut steps kat bawah ni untuk melayakkan korang memenangi "Apple Ipad 2" ok?  READY? LETS GO!

STEP 1 :  Klik Link Ini untuk register, tapi tak payah register, just tekan LOGIN FROM FACEBOOK. Cuba tengok gambar kat bawah ni

Login Menggunakan Facebook.
Selepas tekan, dia akan mintak permission untuk connect ke facebook so, Allow je, macam gambar kat bawah ni.

tekan allow
STEP 2 : Korang akan dibawa ke laman web macam gambar kat bawah ni.



STEP 3 :  Korang klik link bahagian "Deal Utama Hari Ini"  di kawasan seperti dalam gambar dibawah. Make sure title dia "Join DealHangat & Menang Apple Ipad 2".

PROMOSI TINGGAL 3 JAM SAHAJA! LINK APPLE IPAD BERALIH DI MUKA HADAPAN!


STEP 4 :  Kemudian, korang tekan butang BELI. jangan risau, korang tak perlu keluarkan duit sebab dia tgh buat event, so IT FREE! just press it ok? seperti yang ditunjukkan dalam gambar dibawah.


STEP 4 :  Lengkapkan permohonan korang dengan menekan butang "Lengkapkan Pesanan Saya" macam dalam gambar bawah ni.


dan korang akan dibawa ke tetingkap akaun korang, just tekan "DealHangat Saya" untuk check transaksi macam dalam gambar bawah ni



TAHNIAH! korang dah berjaya melayakkan diri untuk memenangi "Apple Ipad 2".

Kalau korang nak tambah duit dalam e-wallet korang dengan mudah, korang just klik link "Rujuk Kawan Dapat RM5" di penjuru atas kanan laman web, gambar dia macam kat bawah ni


Klik link tu dan korang akan dibawa ke laman macam dalam gambar bawah ni, dan korang bolehlah mula kongsi link korang untuk dapatkan bonus rm5 bagi setiap kawan korang yang mendaftarkan diri ^_^
Selamat menang Ipad 2 dan selamat mencuba!


Jangan tunggu lama-lama kerana promosi ni tinggal around 24jam je!!


UPDATE: 
tak perasan pulak dateline 17hb januari! so maknanya korang masih sempat!  go go go!! ajak kawan2!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...