Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Saturday, October 22, 2011

Berita Dota : Penangguhan DotA 6.72f AI

Adoi...
Witch Doctor menjampi Meledect kepada Priestess of the Moon supaya menerima Damage lebih tinggi.. atau hanya Skodeng?

Kata minggu lepas lepas lepas nak release ni apsal tangguh plak ni? [DOTA DELAYED] Orang dah bosan layan AI 6.71 / IMBA / FUN / OMG  dan segala jenis mod dah. KAMI MAHUKAN HERO BARU!

Apa ko cakap? HoN? beb.. kalau aku boleh main HoN tanpa lag dan response time yang tinggi aku dah lama tinggal DotA bro! aku hanya make use of what i currently have and all i have now is a CQ40 powerless graphic card with no internet connection at my college nor broadband to manipulate to. Ini HoN Heroes of Newerth bukan hon kereta dan sewaktu dengannya ya adik-adik?

Apa ko cakap? Hack WiFi? Asrama aku tepi pantai sayang, bukak veranda nampak laut. Rasa-rasa ada tak cruiser yang take course along these bitches beaches? Pantai laut biru angin sepoi pokok nyiur melambai-lambai takpe gak hehe, ini pantai LUMPUR! Aku dah la dari Kuala Lumpur.. xde kena mengena lah! haha. Puncak Langit menyediakan internet, WiFi Provider KATANYA.. signal pun <1 bar, dah la mintak duit! OMG.

Teng balik umah plak berendek ngan awek dia, kalau tak dah bole main seFrame. Budak-budak umah sebelah tengah rehat-rehat sebab malam ni nak pi tengok bola kat Seremban, umah Along pulak. Aku malas nak pergi sebab projek Database tak siap lagi. Bebudak junior satu group pulak tak ada effort nak submit idea DAN front plan (kalau ada idea yang nak diutarakan) hanya sekadar cakap. Itu pun sekali sahaja. Jangan la piggy back je, aku sorang je pandai kang. Cakap bodoh marah. Ni dah last minute dah terlambat dah nak ubah perangai, sebab aku dah buat sendiri.

Hannah Tan punya birthday 25 haribulan pulak, nak pergi ke tak nak pergi? haha macam aku dapat invite. Dah la Katak Bawah Tempurung version 2, macam la pandai nak pi tempat tuh! Apa ko cakap? google map kan ada? hehe betul betul betul! nanti aku print tampal kat dashboard.

:: Udara Ragnarok Online Permainan :: punya koleksi aku dah abes main dah.. syarikat ilusi tak release lagi perisian baru.. hmm ke dah ada tapi takde orang pacak kat Pirate Bay? argh! lagi beberapa minggu nak FINAL. Padahal aku dah FINAL sem lepas. Apa korang cakap? Confused? 

Confused bro?


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...