Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Friday, June 17, 2011

Happy Birthday Blog!

Pepagi pas antar anak-anak buah aku pi skolah menimbulkan suasana nostalgia la pulak, so aku pun tanpa sarapan terus membuka blog aku dan menyelongkar post untuk melihat apakah tarikh masa 1st entri aku.

bekam, 1st entri, yey!

wahahahai~ sudah 1 tahun 1 bulan 13 hari-lebih-kurang rupanya blog aku ni, maaf la blog ya? aku lupa nak wish happy birthday kat ko, sama dengan jugak la dengan birthday aku less wishes year by year ^_^

sedikit sebanyak sama dengan blogger-blogger lain yang baru nak mula berblog, karangan entri pertama aku pun mengandungi ayat-ayat klise sikit, nasib baik ada cerita untuk disampaikan, itupun kebetulan aku pi bekam sebab sakit belakang.. haha. kemudian-kemudian aku ada bekam lagi gak untuk bisul di punggung tapi cameraman takde so tak dapatla nak posting, kalau tak u ols dah dapat tgk punggung ai yang seksi auww... tak kuasa mak. XD

kepada yang berminat nak lihat 1st entri aku boleh la tekan klik tap sini  :)

erk.. lapar, ok lah kawan-kawan.. im going to have my breakfast. kang tghari nak amek budak balik and salam jumaat semua 

^____^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...