Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Sunday, June 26, 2011

Muzik@TSR : The Gap Band - Early In The Morning with lyric

..lets groove lil bit.. 



Oh, Annette, you know I loved you till you left me
Oh, Annette, you know I cared till you were gone
I was young and foolish, I didnt know what I was doin
I didnt know I lost you till youre gone
Oh, Annette, you know I loved you till you were gone

So I gotta get up early in the morning
To find me another lover
So I gotta get up early in the morning
To find me another lover

So I gotta get up early in the morning
To find me another lover
Gotta get up early in the morning
To find me another lover

Now I gotta get up early every morning
Cause the early bird always catches the worm
Now I gotta get up every morning
Gotta make up for the lesson Ive learned
Gotta find me a lover that wont run for cover
Gotta find me a lover that wont run the mother

Cause I gotta get up early in the morning
To find me another lover
So I gotta get up early in the morning
To find me another lover

So I gotta get up early in the morning
To find me another lover
So I gotta get up early in the morning
To find me another lover

I was young and foolish, I didnt know what I was doin
I didnt know I lost you till youre gone
She had a pretty face that drove men wild
I even wanted her to have my child

Early in the morning
To find me another lover
So I gotta get up early in the morning
To find me another lover

So I gotta get up early in the morning
To find me another lover
So I gotta get up early in the morning
To find me another lover

Early in the mornin
In the middle of the day, baby
Late at night, mama
Everything gonna be all right

Early in the mornin
In the middle of the day, baby
Late at night, baby
Everything will be all right

Early in the mornin
In the middle of the day, baby
Late at night, baby
Everything will be all right

Early in the mornin, baby
In the middle of the day, baby
Late at night, mama
Everything will gonna be all right, yeah

Early in the mornin, baby
In the middle of the day, baby
Late at night, mama
Everything will gonna be all right 

Saturday, June 25, 2011

Kontraktor No.1 Di Malaysia Memang Terbaik


This happen at road to KLIA (heading KL direction), yesterday 26/5/2011...not sure anybody was injured or killed..
Look at the foundation.... The size of the screws holding it to the ground. No wonder it fell over. 

contractor boleh

contractor boleh

contractor boleh

contractor boleh

contractor boleh



credit to Taqiuddin


p/s: i lied about the no.1 

Thursday, June 23, 2011

Nice... template error

sila semakkan mata anda dengan template hijau ini terima kasih.




sorry semua. aku terdelete some codes from the template.. which removes my border. damn it.

and i am too sleepy to edit this, so, i hope u guys take note. 

untill i re-edit the template. 

Khamis Bin Spontan Jilid #1

...serrrap!
 sirap + sedap

penerangan:

terjadi sewaktu aku minum sirap di kedai mamak bersama kawan-kawan aku yang sedang ralit bersembang dan disebabkan kepala otak kurang oksigen, menyebabkan pergerakan sel otak lebih laju dari pergerakkan anggota badan dan otot sehingga terhambur perkataan tersebut sambil aku mengelap sirap yang meleleh di penjuru bibir yang tersengeh memberi reaksi terhadap kawan aku si Leman tergelak berdekah-dekah.


sekian.

Wednesday, June 22, 2011

Don't Blow, Suck It In

Assalamualaikum dan salam sejahtera  diucapkan kepada semua pengunjung blog saya. Cukup sudah aku buat intro panjang lebar, entri kali ini adalah mengenai kesihatan. 

Pada Isnin lepas aku pergi bawak anak buah aku ke klinik untuk dapatkan rawatan sebab anak-anak buah aku batuk tak berhenti dan yang sorang lagi siap berdengkur dengan bunyi pelik semacam ada kahak yang mengganggu saluran udara dia. Jadi selepas giliran kitorang sampai, doktor pun check la anak-anak buah aku tu.


Doktor kata jangan hembus kuat-kuat~ korek idung takpe~~


Selepas diagnosis...

Rabu Tanpa Kata Jilid # 2

Tuesday, June 21, 2011

Puting Beliung Di KL!

Gempar! Selepas kejadian gempa bumi di negara jiran satu lagi peristiwa aneh telah melanda ibu negara...
peristiwa ini telah banyak merisaukan pelbagai pihak, pada mulanya hanya disangka sebagai peristiwa laluan angin biasa tetapi.... 

Friday, June 17, 2011

Happy Birthday Blog!

Pepagi pas antar anak-anak buah aku pi skolah menimbulkan suasana nostalgia la pulak, so aku pun tanpa sarapan terus membuka blog aku dan menyelongkar post untuk melihat apakah tarikh masa 1st entri aku.

bekam, 1st entri, yey!

Si Cempaka Biru Pengsan

Assalamualaikum dan salam sejahtera  u ols..

semenjak terjaga selepas enak menikmati servis dari anak buah aku menyebabkan aku tak boleh lena so i decided to join GA yang aku dah KIV kat sisi kanan blog aku. aku pun klik la link yang pertama..

aku klik

mula-mula aku senyum la page berjaya load ( tenet tgh slow ) so sambil perut aku berkeriuk-keriuk rangup aku pun tunggu lah page load... hoi tak tunggu dah, terus aku skroll kebawah tengok detail syarat... tapi pabila aku skroll atas balik kan.... 

Thursday, June 16, 2011

Ayah Awie WINGS Meninggal Dunia

Assalamualaikum, sekadar ingin berkongsi berita....

Awie @ Ahmad Azhar bin Othman

NamaAhmad Azhar bin Othman
nama glamor : Awie
tarikh lahir November 24, 1968
nama kumpulan : Wings
nama bapa : Othman bin Maarof
nama ibu : Azizah bte Abdul Hamid

Tuesday, June 14, 2011

Enhancing The Shortsighted Realm

^_^

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
As you noticed, there has been some enhancements or upgrades for this blog environment.
Earlier today, I have started to slowly change the look of my blog. I have been planning to do so for a long time but for some reason i have failed to do so until now. The elements that I have edited was :-

  • blog header
  • blog background color
  • comments system
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I have decided to start off TSR's enhancement by editing the header for the blog.

The Shortsighted Realm's new header

The idea to design the header came from a colorful but whirly wallpaper I found at Google images. With some...

Mintak Komen Mintak Komen

aku tukar backgroud untuk test, adakah mata korang lebih selesa dengan campuran warna? maksud aku dulu site aku mostly white dan agak silau, so skang aku tuka kaler background... rasanye lebih selesa untuk membaca .. apa komen korang?

Monday, June 13, 2011

Zynga Buat Hal Kat Facebook

Zynga, syarikat berlogokan anjing dilapisi warna merah menyala sekali buat hal kat facebook. Ada ke patut dia launch game baru lagi ish ish ish... dulu kuar [ CityVille ] dan dulu dulu kuar [ FarmVille ], tu tak kira [ Poker ], [  MafiaWars ] dan lain lain.. 

Dan sekarang disebabkan aku dah terjebak aku nak ajak semua orang menjebakkan diri dengan game terbaru zynga di facebook iaitu...

Saturday, June 11, 2011

Segmen :Blogwalking.terjah.follow @ BLOG


Assalamualaikum dan hello salam semalaysia tak kiralah korang suka keadaan kerajaan yang memerintah sekarang atau tidak.. haha....korang layan bola kelanatan lawan terengganu malam ni kan? aku tau... haha.. Miss Kamalia buat segmen dan dia suh menyebarkan dan mengajak blogger baru dan lama untuk...  

A little bit of this and that

warning : entri depressing

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua kaki singgah dan kaki multipost blogwalk menggunakan aplikasi tertentu.. ehem. 

Aku malas nak mintak maap sebab tiap kali aku lambat update blog aku je mule la rasa tak sedap ala bersalah sebab aku tahu walaupun visitor aku boleh dikira dengan jari jika dibiarkan standalone, masih ada yang sudi singgah. kalau tak bermaksud untuk singgah pun sebab stumble upon atau tersandung diatas. heh. 

susah jadi orang banyak pikir tapi susah nak laksanakan ni, bagi yang tidak mengalami atau tidak pernah berhadapan dengan orang macam aku ni mungkin tidak faham, bagi yang faham terima kasih. Aku rasa..... 

Friday, June 3, 2011

Pahal Lak Aku Kena Deny?

warning: short post


Assalamualaikum, aritu aku ada join contest dari nisamenaip, so arini aku saje lah nak tengok update atau kemaskini terbaru mengenai contest tuh kat blog dia, so aku click la banner (yang aku dah sediakan khas direct link ke contest tersebut di blog dia) kat bahagian atas blog aku tuh.. tiba tiba...


Apala Retard Sangat Semua Orang Ni?

DON'T BELIEVE EVERYTHING ON THE INTERNET

Assalamualaikum.. aku rasa entri kali ini akan membuatkan orang marah kalau dia hanya baca title dan terus ke kotak komen lalu memaki aku, jadi lebih baik korang baca abes-abes sebelum nak meluahkan sentimen bernas korang yerk. ceritanya berbunyi begini...

Wednesday, June 1, 2011

Limited Edition : Zeckze Buat Event Bloglist Jugak!

Zeckze yang hot dengan skendelnya main dam dengan maria ozawa buat " 30 bloglist event " haha! mari lah kita merebut peliang peluang ini, untuk bersama-sama, memeriahkan majlis berkhatan, dan, jangan lupa datang pada 27 haribulan kerana kucing aku nak bersanding. hahaha!



OK syarat nak joen senang je! Follow below yo...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...