Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Saturday, May 28, 2011

Yey! Dah Ada Balik!~

hello u alls XD, beta berasa sangat gembira pada saat ini kerana widget follower dah muncul balik. hahahaha. rindu gile kat icon-icon kecik tuh. tah berapa kali aku reset widget tuh pun tak tahu lah. tapi nasib baik la boleh login macam biasa tanpa gangguan, tak macam cik miera idora hehe. 

dah ade balik ^_^

sedar tak sedar dah 127 pengikut dah huhu. Alhamdulillah. walaupun tak semua yang selalu singgah tapi aku ingin mengucapkan terima kasih kerana mewarnai dinding kecil ini dengan muka-muka ceria kamu semua =) sesungguhnya kamu menceriakan hari-hari suram aku =P (chewah).

Sementara aku belum release post baru, aku dah list down some ideas for my reference. so kalau ada diantara pelawat aku yang kerap singgah dan mendapati aku belum mengemaskini blog ini im sorry kay? hehe lagipun malam ni kena ganti kawan lagi dekat cc jadinya mungkin esok baru aku nak update pun. Walaupun hari ni target visitor tak sampai target, tetapi InsyaAlah esok hari akan cerah kembali =P.

Enjoy your weekends friends! watch a movie, go karok or just sleep all day (no thats not bad for health) visit a friend! or visit a friends blog.

ADiosa.

7 comments:

EYFAalias said...

hehehhhee. muka kite ada lah kat atas tuuu :p

Mohd Shukri Fadzillah said...

=P hehehe jgn mare ye

Hans said...

sekarang dia suka main aci sembunyi
kejap ada kejap hilang
kekekeke

syrupmasin said...

widget follower tuh selalu hilang2 kan sekarang..

Mohd Shukri Fadzillah said...

haha... tu la.. macam biskut chipsmore kejap ada kejap takde.

apebende yang blogger update sampai dia ilang2 pun xtau la

merahitujambu said...

tahniah!!!jom cari kawan2 lagi

Mohd Shukri Fadzillah said...

hehehe... mari mari mari~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...