Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Thursday, May 26, 2011

Segmen Blogwalking Bloglist Cik Cemoxx

Assalamualaikum para pembaca yang dikasihi,

 yaaa bertemukembali kita dalam rancangaaaan~~~ err.. silap aku tgh berblogginh ehe, ok, takpe, tujuan post kali ini adalh untuk menyambut segmen yang dibuat oleh Cik Cemoxx yang julung-julung kalinya singgah di TSR.


cik cemoxx event


Cik Cemoxx menulis beliau " susah amat nak mencari blogger-blogger yang lain... " bekiau juga " suka kacao blogger kawan-kawan cemoxx.. " dan " ...oleh sebab itu, cik cemoxx da buat satu segmen iaitu cemoxx nak cari bloglist dari seluruh malaysia..waw!!!" tulis beliau lagi.

Jadi rakan-rakan blogger yang ketagihan visitor dan suke blognya dirayap-rayap hehe marilah joen skali ya?
syarat yang Cik Cemoxx tetapkan adah seperti dibawah :


1. follow Cik Cemoxx, dan Cik Cemoxx akan follow korang balik


2. buat entri pasal event ni dan ajak kawan-kawan join. 

3. letak banner dalam entri korang macam kat atas tuh.

4. "...sesudah itu , korang tinggalkan link korang kat kota komen k...nanti cik cemoxx buat blogwalking terus komen korang dan dengan sepantas kilat link blog korang akan cik cemoxx senaraikan dalam bloglist blogwalking cik cemoxx " by Cik Cemoxx

trimas Cik Cemoxx kerana menawarkan segmen sebegini. semoga Cik Cemoxx sukses dan majulah semua Blogger Malaysia untuk negara.

sekian saya shukri dari TSR mengucapkan Assalamualaikum, dan jumpa lagi.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...