Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Tuesday, May 31, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

Yaaaaa! think and write what u wanna write cuz i just looove giveaways haha! by joining GAs i can fill my free time and find new ideas and explore new frontiers ( lol ayat xle blah )  =)).

Ehem, Nisa Kay pemilik blog nisamenaip, telah megadakan satu giveaway yang menawarkan pelbagai hadiah lumayan!~ beliau telah berjaya mendapatkan ramai sponsor haidah hadiah untuk GA kali ni! WOW! list hadiah dan sponsor boleh dilihat disini ye kawan-kawan =P [ senarai hadiah ]

banner mid-year giveaway by nisa menaip =D


Wajib letak link para sponsors seperti di bawah (korang boleh copy je ) :

Nisa menyarankan untuk korang buat entri simple tapi aku lebih suka taip ayat tambahan untuk menunjukkan betapa ikhlasnya aku menyertai mana-mana giveaway yang ada. Jadi, pakat ngan kawan ramai-ramai join GA ni sebab hadiah dia lumayan! haha!

TARIKH MULA : 31 MEI 2011  >   TARIKH TUTUP : 6 JUN 2011

Ingat ye! Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, aku approve this entri! ( macam RWJ pulak)

sekian.

6 comments:

gadisSETAN said...

ahahhahahahhahahha

Mohd Shukri Fadzillah said...

woh! gelak macam setan hahahah! lol

bibirmerah said...

gud luck!

Innanie | Ariffin said...

All the best for the Nisa Kay G.A! Wish me luck too & visit my blog!

Mohd Shukri Fadzillah said...

ten kiu ten kiu!

Black_roses92 said...

gud luck!! hehe..tim pn join gak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...