Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Tuesday, May 31, 2011

Laporan Bulanan @ TSR

Assalamualaikum... hiri ini 31 hb si miri kiti tingik kilindir ipi ikin birliki pidi tirikh ini, miri kiti milikin dingin... ( LOL)

Blog : 

habes 31hb mei
belog nemomimosh
-Hari ni adalah dateline GA dari zaihazrasulaiman atau nemomimosh , kalau sesiape nak try last minit luck bole cuba click kat nama dia tadi eh atau click kat banner yang telah dikiutkan di bahagian atas blog ni ( yang kat tgh ) bersebelahan banner cik farah dafri yang kiut ( yang kiri ), eh silap, banner yang telah dikiutkan. haa....


iphone murah
-Promosi iPhone murah dari DiGi pun abes arini so kalau sesiapa yang baru dapat sen dan memang teringin nak mendapatkan iPhone boleh la cuba pelan dari DiGi yang murah ni, boleh klik sini untuk maklumat lanjut. Maxis pun ada buat jual iPhone ni, aku lupa pulak mana link dia, kalau rajin korang search la google, tak rajin klin sini je.





-Blog event @ The Shortsighted Realm akan dilancarkan hehe...

Jim kiti birilih ki biriti dilim nigiri pili, di Miliysii kiti ikin...

-Harga Tarif Elektrik Naik



PUTRAJAYA 30 Mei – Kerajaan hari ini mengumumkan struktur tarif baru elektrik yang menyaksikan 75 peratus atau 4.4 juta daripada 5.94 juta pengguna domestik tidak akan mengalami kenaikan bil bulanan sekiranya mereka mengekalkan penggunaan elektrik pada 300 kilowatt sejam (kWj) atau kurang.
Kerajaan terus memberi bekalan elektrik percuma kepada pengguna yang bil elektriknya di bawah RM20. Kerajaan dijangka menanggung kos RM122 juta setahun untuk membiayai bekalan percuma ini. -petikan Utusan Malaysia


- Nenek aku balik johor

Sekian berita dalam negara, mari kita lihat berita luar negara pula :

- Freemason terus terusan membrainwash kepala otak masyarakat dunia untuk kemaslahatan ummat dajjal.



Sekian. LOL.

4 comments:

gadisSETAN said...

tpakse coment cbox xbfungsi.ahahahaha

Mohd Shukri Fadzillah said...

eh comment cbox? saye punye ok je hehe.. are u talking bout yours?

syoknya said...

ahaha thanks..

dia talking about round about tuh

Mohd Shukri Fadzillah said...

lolx. round about pulaezx/... macih singgahzx

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...