Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Tuesday, May 31, 2011

JokeGurl : Segmen Mencari Blogger Lelaki

muhahaha... agak hangat malam ini ya? sehinggakan terpaksa hanya memakai seurat benang sambil mengangkang didepan kipas.. fuh... tapi xpe, sebab jumpe lagi aktiviti nak dibuat dengan blogging! untungnya aku diajak masuk group BloggerPing di facebook, dapat ramai kawan-kawan blogger yang share entri-entri menarik, kontest-kontest pun banyak, lagi-lagi gambar-gambar kelakar ada tiap2 hari hahah! ehem.. back to the topic...






Joke Gurl® sedang mengadakan pencarian blogger lelaki untuk dimasukkan dalam bloglist 50 blogger tekacak untuk melepasi cabaran Malaysia World Book of Records.... acah je haha. Tujuan Joke Gurl® nak mencari 50 blogger lelaki ini adalah untuk memudahkan beliau BW atau merayap dengan jejaka-jejaka tampan kuar dating di taman bunga. dan beliau harap segmen ini akan disokong supaya sukses!

banner wajib ada

syarat-syarat untuk join

  • korang dah tentu berjantina LELAKI .
  • buat satu entry khas dekat blog korang yang bertajuk "Segmen Mencari Blogger lelaki"
  • letak banner yang gegurl sediakan tu dalam entry korang.
  • masukkan link entry segmen ni kedalam entry yang korang buat tu tau.
  • bagi yang belum jadi followers blog jokegurl,sudah tentu lah kena jadi followers terlebih dahulu.........
  • pastu korang letak link entry yang korang buat tu kedalam ruangan komen kat bawah ni tau.
  • tarikh tutup:ikut kehendak tuan punya blog.

itulah syarat-syarat yang dikenakan oleh Joke Gurl® untuk jejaka-jejaka jambu muka legend hati kiut haha! ehem, jadi saya berharap Joke Gurl® akan dapat mencapai hasrat mendapatkan 50 orang jejaka sebagai calon nak dibuat laki, ops, calon senarai bloglist Joke Gurl® ^_^


Sekian.

4 comments:

jokergurl said...

tq join ya,,,,,,,,,,,hehehehe

Mohd Shukri Fadzillah said...

sama sama! ^_^

Bro ahmad said...

salam
segmen yang sama
http://trioseposen.blogspot.com/2011/06/segmen-mencari-bloger-lelaki.html

abiey said...

macam2 ada......lelaki hidung belang ada,pelik tapi benar pun ada,segmen pun ada jom tgk sekejap kalau ada yang minat.................hehehe
http://www.jokegurl.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...