Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Tuesday, May 31, 2011

JIWA KACAU 1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY

Assalamualaikum dan salam sejahera semua! betapa terujaya aku pada kali ini kerana dengan sukacitanya aku terjumpa satu contest anniversary paling epic!! hadiahnye sangat epic sehinggakan aku berpeluh-peluh dan tangan menggigil-gigil cuba menaip entri ini untuk melayakkan diri aku dalam senarai 100 epic itu! haha!

banner wajib untuk melayakkan diri anda dalam senarai pemilihan pemenang bertuah.


Apa bende yang aku merepek ni? haha! brader 'Blur' dari 'JiwaKacau' buat GA 1st Anniversary dia! hadiahnye berupa :-


  1. Satu domain percuma dan hosting 1GB Storage dan 10GB Bandwidth selama setahun…
  2. Satu domain percuma selama setahun…
  3. Hosting 1GB Stroge dan 10GB Bandwidth percuma selama setahun…
Perghh! tak rasa epic ke hadiah domain tuh? bole kira dengan anak tekak la event camni nak berlaku dalam satu-satu musim mengawan wa tulis lu! hahaha !  Dengan syarat-syarat yang simple aku rasa ini adalah peluang keemasan untuk semua blogger rebut peluang ini! Syarat-syaratnya ialah seperti berikut :-
  1. Buat satu post tajuk macam kat atas nie… DAH
  2. Copy banner dan letakkan ke dalam post… Link kan banner ke post nie… DAH
  3. Buat satu entry simple dan make sure ade name blog Jiwa Kacau dan di linkkan ke post nie atau blog nie…DAH
  4. Tag 5 orang blogger lain… DAH
  5. Copy banner dan letak di sidebar (tak wajib)…
  6. Follow blog nie (tak wajib)…DAH
  7. Follow Facebook fan page (tak wajib)…DAH
  8. Follow Twitter (tak wajib)…DAH
  9. Tinggalkan link post penyertaan anda di kotak komen di bawah…DAH
  10. Peseta mesti mencecah 100 orang sebelom pertandingan ini ditutup… OH SHIT! 
 mua pemenang akan dipilih degan menggunakan sistem random.org so good luck mate!


TAG :
Adam Narzuan
Eke Bal
Faris Al Hanis
Aya
Dada

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...