Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Monday, March 7, 2011

Pendapat Aku Mengenai Ben Ashaari

Assalamualaikum, haha. aku bukak facebook tadi skali abg ben ada post baru pulak. dia mintak pendapat. aku apa lagi, KASI CARGAS!!

image
banner abg ben suh letak. haha. buat cukup syarat je.
Soalan 1 : Sila letak banner di atas ini... ( gambar atas ni )
Letak sude.. ^_^

Soalan 2 : Sila tulis Tajuk : PENDAPAT AKU MENGENAI BEN ASHAARI
Suda juga abangggg..... tapi tada full caps lock juga.. ada bole ka? haha

Soalan 3 : Sila berikan sebab kenapa korang sukakan GENGBLOGGER.COM ( jika belum pernah masuk , sila masuk ) dan juga 1TUBE.MY ..
Aku suka GENGBLOGGER.COM sebab aku bole jumpe ramai blogger tempatan (port blogwalk pun jadi haha), selain menjadi salah satu medium untuk ping post-post yang aku buat. Lagi satu aku suke pasal GB ialah simple interface. senang nak faham. hmm... =)

1TUBE.MY tempat berkumpulnya video-video aneh dari Malaysia ya.. pelik-pelik jika dilihat kelaku masing-masing dalam video. macam setan. haha.. gurau gurau. sebenarnya aku takleh nak bukak 1TUBE.MY sebab WiFi library kolej aku slow. boradband aku pulak (ya.. memang  aku mensalah-taipkannya hahahah! tak payah nak gelak lebih2. CET) ada masalah yang perlu aku selesaikan di celcom centre muhahah! (ikut hati "Kita Bako Aje~~") ... Nanti la aku komen.

Soalan 4 : Sila berikan pendapat korang mengenai kedua dua vlog aku itu 
Abang ben maap le. saye tak le bukak lagi vlog abe ben wei~~ internet sini selo nak mampuh.! sabo jolah yo abe ben wei... nanti saye apdet yerw ha'ah!

Soalan 5 : Sila beri pendapat mengenai blog BEN ASHAARI
Pada pendapat saya, blog Ben Ashaari telah menjadi port blogger-blogger untuk lepak. Dengan segmen-segmen bernas yang kerap dibuat oleh Abang ben maka tidak hairanlah jumlah pengunjungnya berjuta2. Malah tiap kali aku singgah ke bloh Ben Ashaari, pasti ada beberapa puluh orang sedang bersantai disitu. ntah apa best pun aku tak tau. aku rasa lepak atas katil ngan kain pelikat bersama deruan kipas angin menghembus laju kedalam kain lagi best, lagi2 tatkala hari panas terik hahahaha... gurau ye abang ben.

Soalan 6 : Sila tinggalkan url entri korang di ruangan komen aku [ben] ..
Oh, sudah pasti! tgh paste la ni haha.. 

^_^
sehingga diedit lagi.
Assalamualaikum.

6 comments:

cik ayin said...

laju bebenor menaipnye..hehehe

apisv2 said...

salam,
usha2 pendapat korang;)
pendapat apisv2

Mohd Shukri Fadzillah said...

@cik ayin
hehe.. ye ke laju... tak perasan..

@apisv2
dah tgk ko pnye gaks haha

Warna Warni Kehidupan said...

aish..pantas sungguh.../me..argh..sebok betul ri ni....curi2 time je..

Eyqasara said...

hihihi... setuju! setuju! *angguk-angguk kelapa...erk?? kepala!... hihi*

Mohd Shukri Fadzillah said...

@Warna
kebetulan je, so seize the moment

@Eyqasara
kelapa pun kelapa lah! hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...