Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Thursday, March 3, 2011

Di Sebalik Tabir Blog

aku dapat tahu pun dari blog d_hatie milik tieah huhu. saje saje join. here goes..

brader ben : segmen disebalik tabir blog ni segmen idea dia la ni.


untuk rules nak join segmen ni sila refer kat post brader ben >> [ klik je sini, aku dah shortcutkan dah ]

  • Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem..
haha. nak gambo la plak. hmm.. setelah menggodeh folder2 tersembunyik dalam laptop aku maka aku telah menemukan gambar ini. haha.

plawok plawok plawok....


  • Ceritakan latar belakang anda secara ringkas...
hmm... nama kat ic Mohd Shukri, status bujang, skolah tahap kolej dan masih menuntut, suka berfikir panjang (mencari rasional sesuatu perkara), jarang melawak tapi kawan-kawan aku gelak sampai nangis kalau 'kadang-kadang' aku tu keluar haha. tak caye? tanya sahabat 4 kerat aku. hehe. seorang yang "otak lebih laju dari anggota badan".

  • Jumlah Follower sekarang ini ...
ada 77. tolak aku sendiri yang follow 76 la kot. haha.

  • Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
kalau tak blogging aku mostly gaming la. tapi itu dulu. skang aku kejar study dulu. tak lari game tuh. kecuali tutup server haha.

  • Ceritakan kepentingan blog kepada anda
blog penting kepada saya kerana ia adalah salah satu medium saya untuk meluahkan perasaan dan berkongsi apa2 yang saye rase perlu dikongsi. dengan harapan mesej yang ingin disampaikan itu akan tiba pada destinasi. 

  • Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
hmm.. buat masa ni d_hatie je la kot.. atau aku usha update dari dashboard blogger. ramai sgt haha.. pening kepala. dan bukan aku selalu online pun. hehe.

aku suka lepak kat d_hatie sebab warna. jujukan warna yang digunakan amat menyenangkan mata aku. teks mudah dibaca dan kebanyakan post beliau ada unsur2 lawak. jadi ada sumbangan pengurangan stress disitu. i loike.

tuliis suda. mari balik ke post brader ben, kasi link. haha. 

^-^

24 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Mohd Shukri Fadzillah said...

wah.. trimas singgah. blog ko sgt kemas! i loike.

cik ayin said...

datang dari belog abg ben :)

Mohd Shukri Fadzillah said...

welkam cik ayin and thx tinggal komen ^_^ so kiut!~ i loike

ryder said...

BW and follow dari segmen Ben..

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

Mohd Shukri Fadzillah said...

@ryder and @bun

trimas singgah dan buat spotcheck ^_^ saya tak ada barangan haram! haha..

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog abg BA.
happy blogging ya :)

Mohd Shukri Fadzillah said...

trimas trimas!

mas.saari said...

singgah n follow dari blog abg ben..
salam perkenalan~

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Semalam tak sempat singgah blog sesapa pun..
so rase macam x bagus..
okey, sekarang tengah terjah bolg u all..

meaw said...

contoh game yang u suka ? HAHA


nyway,meaw da folloe ur blog.... :)
peace!

Mohd Shukri Fadzillah said...

@mas.saari
salam perkenalan juga ^_^

@Kei Seichi
eh pintu TSR sentiasa terbuka.. singgah la berapa banyak kali pun ^_^

@Cik Chumels
trimas cik sebab terjah~ i loike

@Meaw
contoh game yang i suka. game seram macam siri F.E.A.R dan banyak lagi.. terlalu banyak sampai tak tertulis.. :) browser game pun i main... u main game apa?

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

vsalam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben.

keep it up blogging yaa !!! :)

dah foloww!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Mohd Shukri Fadzillah said...

wah mummy singgah la.. huhu... yosha~

meaw said...

i main game hape? mai nak habaq, game sally salon n dinner dash.....tu dolu, sekarang tak layan dah...sat g kemaruk jadinya.....:P

Mohd Shukri Fadzillah said...

hahaha game buat sakit jari menekan tuh rupenye hehe... penah main dan penah ketagih haha.. takkan tak main game lagi kot...

meaw said...

kadang2 layan game kat fesbuk . baking life n farmville,dah high level kot...tapi dah tinggal jugak :)

Mohd Shukri Fadzillah said...

oooo.... last i main pun CityvILLE, tapi dah stop sebab lag sgt haha.. mmm trimas again sebab sudi balas2 komen hehe

meaw said...

ish,cityville langsung tak best,HAHA....welkam...alaaaa, meaw suka follow up komen kat gmail :)

Mohd Shukri Fadzillah said...

best apa.. haha.. tapi makin lama makin bosan.. agak senang. ^_^ jemput baca post2 baru ya. meaw~~

meaw said...

hehe,tak best jugak :)

akanku tojah :)

Mohd Shukri Fadzillah said...

hahaha.. ikut kamu le hahaha...

tojah jgn tak tojah!~ kasi pocah~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...