Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Saturday, January 22, 2011

Cara Rakam Streaming Radio

hai, disebabkan HHFM best sgt aku sampai tahap rakam radio dia muahahaha, tak penah2 aku berkelakuan seperti ini. Apa? korang nak merakam gak? ee sebok je la! nak tau gak? haha ye la ye la.. 

caranya camni, ikut turutan ya?

1. Download program MP3myMP3 di S.I.N.I
2. Kemudian Install ke sistem korang lah!
3. dah Install, Run program tuh.
4. Cara setting program ada di sini > http://www.mp3mymp3.com/faq.htm
5. Play radio dan tekan rekod! tu je.

kalau tak paham bole tanya lagi yek. oh! pastikan lepas setting kat program tuh korang restart program tuh sekali lagi untuk betul2 jadi.

SELAMAT MENGHURU-HARAKAN HARI-HARI ANDA!! 

KIOK KIOK KIOK

2 comments:

d_tieah said...

Best sgt ke wak?

*Please tukar kotak komen ke pop-up window,,

Mohd Shukri Fadzillah said...

best ^_^ tapi skang DJ Cikencop bercuti.. so.. layan je lah hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...