Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Monday, October 11, 2010

Tak Guna, Berlagak Betul!

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera
korang nak tau tak, ada orang suka suki park kereta kat blog aku, HOH! BERLAGAK TAK INGAT! dah la model Toyota Altis! kaler putih pulak tuh! ciiiiiiiipan ayam! 

Berlagak! suka suki parking keta tgh² blog aku! @@

Hahahaha acah aje... ni ad yang aku baru dipaparkan kat blog aku, iklan dari toyota featuring Altis. 7-Speed Super CVT-i Transmission katanya... ape bende tu? macam CBT je... tapi tu Close Beta Test.. bukan kot... takde kena mengena dengan game.. disebabkan aku mengaku aku kuran ilmu permotoran, aku pun pegi la kat laman web dia by clicking on the ad..................................... bukan ad aku sendiri! hahaha bahaya! say no to click faarud............ eh FRAUD!

PPEERRRGHHH!!
 Itulah first impression akus terhadaps apas yangs akus lihats dis lamans webs toyotas tersebuts, hahaha saje gedik.... arini aku hyper sikit nyah apsal tatau. 

Altis Features I
Altis Features II

Haaaa nampak macam gempak kan? nak tahu lebih lanjut silalah layari 


**jika anda mengharapkan review yang lebih mantop dati post ini anda tidak akan menjumpainya sebab penulis tidak mempunya enthusiasm terhadap kereta yang cantik tapi susah maintain. hehe. jangan marah


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...