Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Tuesday, October 26, 2010

~My First Award~

Interesting BLOG Award from lulu-pages

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera, yuhee dapat award pertama dari lulu-pages~ ^_^ tak pernah-pernah [apa punya bahasa da..] orang nak kasi award, ni yang pertama hehe THANKS LULU-PAGES~!
hoho~ nasib baik ada award nih kalau tak masam aje la aku sampai esok pagi ehe. thx again lulu~

nanu adegan panas? what the eff?

...
ni lagi keyword pelik, u tube nanu dalam adegan panas? nanu mana? nanu baharudin? ada ka? entah la.. makin aku carik kang makin banyak benda2 pelik aku jumpe dan makin bertambah dosa orang terbabit [kalau it is wrong.. aa u know what i mean]

then its ahmad syamil basri
...
lagi aku tak kenal, lepas google pun dapat tahu yang beliau meninggal, innalillah dan Al-Fatihah, semoga rohnya dicucuri rahmat.

pastu pasal....

lynn's lucky draw dateline

tgk tarikh, dah 26 aribulan! @@ alamak! sape menang? so aku pun pegi la dekat sini untuk check status lucky draw nih kan haa... peh lega sebab esok [27 hb] baru lynn nak kasi tau result. huhu. so sesiapa yang masuk contest / giveaway nih gud lak ye esok. hahaha.

okeh. times up. adios.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...