Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Wednesday, October 27, 2010

Cheese Burger Double Layer !

...
Assalamualaikum dan salam bengang. haha [ emo ]
arini 27hb, tarikh penentuan siapa pemenang GA Lynn, so aku pun eksaited la hehe [ cam budak kecik, hoh! ] aku pun pegi la main page blog cik lynn dan dapat la list para peserta yang terlibat..

ak nombol nambelasus

yeah! aku ada dalam list, nombol nambelasus, okes las tus kans? antara yang awal jugak hehe... so tanpa lengah masa aku pun carik la post yang menyatakan pemenang melalui ramdomais method, dan resultnya....

15?? WHAT THE.................

@@ NOOOOOOO!!!!! NOMBOL AKU TAK KENA~ TIDAAAKK!! [ emo lagi, sigh, apa nak jadi 'remaja' zaman sekarang ni ] waaaaaaaaaaaaaa... walaupun sedikit sedih tapi aku ucapkan tahniah kepada para pemenang yang menang, cis beger, beranai merampas takhta dari beta, akan ku bakar MUAHHAHAH! [ gurau je ]

k lah, lapor, adios.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...