Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Sunday, October 24, 2010

Babolat Vibrakill? Apebende?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, tengah-tengah malam camni adalah masa paling best nak tido tebongkang atas katil yang empuk tapi aku still lagi online sebab penat aku tak hilang lagi, penat pindah barang yang buat aku takle tidor haha, plus risau hari-hari tak datang kolej, pun sebab pindah umah, dan kalau aku rant kat sini pun tak relevan la kan, macam mintak simpati plak. Anyway, carry on dengan topik yang kerapkali dibuat sebagai post seperti blogger-blogger lain iaitu Keywords yang membawa ke blog korang / aku. Macam biasa aku log in masuk nuffnang, check earning [heh tak berubah, takpe takpe, aku pun jarang post, tunggu la aku grad sok], then check keywords, nak tgk ape aje la orang search sampai ada yang sesat ke blog aku yang 'gempax' nih kan. jom tgk kat gambar bawah ni :

Keywords

.....
ya i know what u thinking, apebende babolat vibrakill tuh? vibrator bentuk bebola ke? for sale pulak, bile masa aku jual haha. So untuk clarify kesengalan aku yang tidak mengetahui apa itu babolat vibrakill, aku pun tanyalah pakcik google yang setia meng oogle jaring maya, cube teka apa aku jumpe.. jeng jeng jeng... ok la, disebabkan aku sayang korang aku attach la apa itu babolat vibrakill tuh.

Vibrakill : Vibration Killer

Menurut page di babolat.com mengenai Vibrakill, ia adalah sejenis getah pelapik dalam kasut yang high-performance yang direka khas untuk Tennis, yang menyerap hentakkan jadi ia dapat membantu meminimakan kehilangan tenaga semasa beraksi di court Tennis. Babolat ada banyak produk lain yang korang boleh check sendiri di laman web diorang. Ok jom kita tengok keywords lain yang agak pelik yang takde kaitan atau ada kaitan tapi aku tak tau. Scott Coppola.

Apa itu Scott Coppola? adakah ia sejenis coca-cola untuk orang scotland atau omputih yang pelat berbahasa Melayu cuba menyebut 'Kau pula' pada rakannya 'Scott' yang nama Melayunya So'od? Adakah sipencari sebenarnya mencari artikel seperti Erotic Misadventures of the Invisible Man ? aku pun tak tahu.. hehe. NEXT!

Hmmm...
yang ini susah sikit nak tafsir.
'Jika tiada paparan proses boo'
Apekah? Apekah proses boo yang dicari-cari? adakah perkataan sebenarnya ialah 'boot' atau 'boobs' ? ^_^

haha aku ngantuk sude. 
adios.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...