Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Friday, September 24, 2010

Lynn's 1st Lucky Draw


Assalamualaikum, tgh jalan2 singgah 'beraya' umah kawan2 bloggers tjumpe pulak Lucky Draw, aku lucky kot heheheheh

Lynn punya contest, ape lagi, SUPPORT YOUR LOCAL SCENE! hehe
bawah ni terma dan syarat yang diberi beliau.

Salam semua rakan2 blogger...

Akhirnya tercapai jugak niat saya nak buat lucky draw untuk para blogger yang budiman dan baik hati di luar sana...Lucky draw ni dibuat sempena saya dapat bonos bulan depan. Bukan bonos sebenarnya..duit kutu..ada lebihan sikit...

Syarat2 yang Lynn nk mintak korang buat ni, senang ajer...

1. Terbuka kepada follower blog Lynn ni...Yang belum, follow dulu yer
2. Bloglistkan " Ini blog Lynn " ni kat korang punya list. Senang nak tahu update pasal lucky draw ni  kan...
3. Banner kat atas ni tempek jerla kat maner2 ruang yang ada dalam  blog. Janji ada link back kat blog Lynn ni yer...
5. Tak wajip pun nak buat  n3 tapi kalo rajin, buatla...manerlah tahu ada hadiah ker tetiber tuk korang sbb n3
4. Last sekali, tinggalkan komen kat post ni yer...sertakanid follower skali...
5. Join sebelum 25 OKTOBER 2010 (JUMAAT) jam 12.00 tengahari yer...
6. Pemenang akan diumumkan pada 27 OKTOBER 2010. Ditentukan oleh Random.org

Hadiah yer?

Lynn nak pilih 5 orang untuk lucky draw ni...hadiahnya tidak seberapa. Maybe ada pertambahan hadiah bergantung kepada sambutan yer...

Selamat menyertai yer...harap2 adalah sambutan...takut ni...hehe...first time buat GA...

5 comments:

Z-worriors said...

nice work , keep it up!

LyNn'Azlina said...

tq..rajinnyer wat n3...
semoga ader lucky yer...

LyNn'Azlina said...

oh yer!ada x listkan blog lynn?xnmpakla...

saya_arief said...

all the best pade yang join..
:D

Mohd Shukri Fadzillah said...

ye ye ... dah letak sume kat blogroll ni.. kalau xde latets update tak nampak la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...