Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Wednesday, September 29, 2010

iSing : Raksasa Cantik


HANYA UNTUK SUKA SUKA - JUST FOR FUN

Ne-yo



Assalamualaikum semua salam sejahtera,
arini nak gila-gila.
tau tak lagu Beautiful Monster dari Ne-Yo?
tak tahu boleh tekan play video bawah ni.


video

English Lyric : CLick


Beautiful Monster Lyrics

In all my life, and the hereafter, i've never seen someone like you
You're a knife, sharp and deadly, and its me, that you cut into
But i don't mind, in fact i like it, though i'm terrified, i'm turned on but scared of you

(Chorus)
She's a monster, beautiful monster, beautiful monster, but i don't mind
And i need her, said i need her, beautiful monster, but i don't mind

Ohhhh
Said I dont mind i dont i dont mind
No i don't mind
i dont mind i dont i dont mind
No i don't mind
I dont mind i dont i dont mind
Ohhh No i don't mind


In her eyes is love and fire, and my heart, she's burnin through
But i don't mind, in fact i like it, tho i'm terrified, i'm turned on but scared of you

(Chorus)
She's a monster, beautiful monster, beautiful monster, but i don't mind
And i need her, and i need her, said i need her, said i need her, beautiful monster, but i don't mind
i dont mind i dont i dont mind
No i dont mind

Playin with my heart and she's playin with my mind. And i don't mind i dont i dont mind, no i don't i dont mind, no i don't mind, i dont i dont mind

i dont mind i dont i dont mind
No i dont mind i dont i dont mind
i dont mind i dont i dont mind
I dont mind i dont i dont mind
Ohhh No i don't mind

(Chorus)
She's a monster, beautiful monster, beautiful monster, but i don't mind
And i need her, said i need her, beautiful monster, but i don't mind

ohhh ohhhh
Said I dont mind i dont i dont mind
No i don't mind
i dont mind i dont i dont mind
No i don't mind
I dont mind i dont i dont mind
Ohhh No i don't mind

tapi sebenarnya aku bukan nak saje-saje posting lagu dan lirik kat sini. setelah spend some time lepak2 tuka2 lirik, terima lah hasil nya, Raksasa Cantik atau Beautiful Monster, dalam BAHASA MELAYU. hah! relate sendiri la dengan video clip kat atas ye! have fun :)

Tekan : Lirik Melayu


Raksasa Cantik - Lirik

sepanjang hidupku, dan seterusnya, ku tak pernah jumpa seseorang seperti mu,

kau pisau, tajam dan membunuh, dan aku, yang kau potongkan,

[tapi] ku tak kisah, malah aku suka, walau aku takut, terangsang tapi takutkanmu,

(korus)
ohh
dia raksasa, raksasa cantik, raksasa cantik, tapi ku tak kisah.
dan ku perlu dia, ya, ku perlu dia, raksasa cantik, tapi ku tak kisah

ohhh
tak kisah, aku tak kisah,
(ku tak kisah)
tak kisah, tak ki tak kisah,
(ku tak kisah)
tak kisah, aku tak kisah,
ohhh ku tak kisah

dimatanya ialah cinta dan api, dan hatiku, dia membakarnya,
tapi ku tak kisah, malah ku suka, walau aku takut, terangsang tapi takutkanmu,

(korus)
ohh
dia raksasa, raksasa cantik, raksasa cantik, tapi ku tak kisah.
dan ku perlu dia, ya, ku perlu dia, raksasa cantik, tapi ku tak kisah,
tak kisah, aku tak kisah,
ohhh ku tak kisah

*yang lain2 masukkan sendiri hahahaha
** hanya untuk suka suka

2 comments:

nur said...

rajinnya mengtranselet jadi klako lak

Nic Da Nic said...

hahah.... sangat rajin untuk translate.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...