Emergency Transmission

im coming back...
-JoniDipp

Monday, May 3, 2010

BEKAM!

assalamualaikum..
haha tah bile aku buat blog ni kan? takde isi pun?! haha
dah jumpe ni ape lagi kene lah isi gamaknye...

pada 2 haribulan May yang lalu a.k.a semalam aku pi berbekam kat umah jiran..
aku pi bekam sebab dah beberapa minggu blakang rasa berat dan sendat [otot]

during bekam session anak buah aku pon mule lah merakam [ aku suruh]
pas bekam aku balik umah lat 1 rumah dari rumah jiran itu dan tidur...
huhu... ni videonyew...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...